SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Finest Apartments Grote Hout Aanzicht Grote Houtstraat - Haarlem Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Anegang Boutique Hotel en Appartement Aangezicht van Alys Haarlem Landelijk Bergen Aanzicht woning

Alys Finest Accommodations Blog

Lees alles over de luxe accommodaties van Alys

foto van de duinen

Een luxe villa in de duinen

Wij weten dat je eigenlijk geen extra reden nodig hebt maar voor degene die nog twijfelen sommen wij op waarom een villa in de duinen perfect is. Lees het artikel.

Villa in de duinen huren

Een luxe vakantiehuis in het bos

Op zoek naar een mooi en luxe vakantiehuis in een bos? Lees het artikel en ontdek de mooiste locatie in het bos van Noord Holland.

Lees artikel

Luxe fietsvakantie in Nederland

Altijd al eens een luxe fietsvakantie in Nederland willen maken? Ontdek de voordelen van een fietsvakantie en in welke accommodaties je het allerbeste kunt verblijven.

Bekijk fietsvakantie in Nederland

Familieweekend accommodatie boeken

Familieweekend accommodatie boeken

Op zoek naar een mooie accommodatie voor een geweldig familieweekend? Wij hebben meerdere locaties die uitermate geschikt zijn voor een memorabel verblijf met de hele familie.

Bekijk familieweekend accommodatie

Bijzonder overnachten doe je in Noord Holland

Bijzonder overnachten doe je in Noord Holland

Op zoek naar een bijzondere overnachting in Noord Holland met he vrienden of met je gezin? Lees waarom je bij Alys bijzonder kunt overnachten.

Bijzonder overnachten Noord Holland

Duinvilla

Duinvilla

De Duinvilla is een prachtig vakantiehuis en is ontworpen met de nadruk op luxe, comfort en ontspanning. De duinvilla is licht en biedt alle moderne voorzieningen die u nodig heeft om van uw verblijf te genieten. 

Bekijk de Duinvilla

Ontbijt op bed voor de kids

Bijzondere overnachting met kind

Welkom bij Alys, waar u kunt genieten van een bijzondere overnachting in luxe accommodatie in Egmond aan Zee of Haarlem. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een ontspannen weekendje weg, of gewoon even helemaal tot rust wilt komen, Alys heeft alles wat u nodig heeft. Ontdek waarom u het beste een bijzondere overnachtng bij Alys kunt boeken.

Bekijk Bijzondere overnachting met kind

Als eerste de beste aanbiedingen?
Als eerste de beste aanbiedingen?

Als eerste op de hoogte zijn van beschikbaardheid, aanbiedingen of nieuwe accommodaties? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.