Bijzonder overnachten Noord Holland

Bijzonder overnachten in Noord Holland doe je bij Alys Finest Accommodations. Wil je weten waarom en waar je bij ons bijzonder kunt overnachten? Lees dan verder.

Een bijzondere overnachting blijft je altijd nog een lange tijd bij. Bij Alys zorgen wij er voor dat al onze accommodaties je op een positieve manier bij blijven en je nog plezier geven dagen na je verblijf. Dit doen we mede met onze faciliteiten maar ook door de unieke locaties. Zo zijn bijvoorbeeld de appartementen van Maris in Egmond aan Zee allemaal ingericht met de nieuwste en modernste faciliteiten zoals een wijnklimaatkast. Heerlijk toch? Daarnaast hebben ze ook nog een geweldig uitzicht over de Noordzee, perfect voor een memorabele zonsondergang met familie of vrienden. Op naar het gezelligste golden hour van het jaar.

Bijzonder overnachten met kind

In de schitterende Kennemerduinen in Noord Holland vind je de Bosvilla. Zowel de locatie als de ruime faciliteiten maken dit een accommodatie waar je bijzonder kunt overnachten. Stap op de fiets en maak een mooie fietstocht of blijf ontspannen bij de villa en geniet van een heerlijke barbecue terwijl de kinderen op het omheinde terrein spelen. Overnacht hier met hele gezin of zelfs met meerdere gezinnen voor een onvergetelijk verblijf. Zo kun je gezamenlijk napraten over jullie onvergetelijke verblijf in de Kennemerduinen, misschien wel het mooiste natuurgebied in Noord Holland. Bijzondere overnachting met kind? Kom naar Alys.

Boek nu

In het centrum van Haarlem kun je ook bijzonder overnachten. Dit doe je in Anegang boutique hotel in het centrum van Haarlem. Dit historische pand is van alle moderne gemakken voorzien en biedt de ideale locatie om met vrienden de stad te verkennen. Beleef een bijzondere overnachting in Anegang boutique hotel en neem niet alleen de hipste outifts maar ook de mooiste herinneringen mee naar huis.

Bekijk Anegang Boutique Hotel