SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Finest Apartments Grote Hout Aanzicht Grote Houtstraat - Haarlem Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Anegang Boutique Hotel en Appartement Aangezicht van Alys Haarlem Landelijk Bergen Aanzicht woning

Luxe villa in de duinen

Net als thuis maar dan beter

Serieus, het kan anders. Tegenwoordig staan wij altijd aan, onze mobiele telefoons zijn niet weg te denken uit ons bestaan. Whatsapp, Instagram, Telegram, Slack, noem maar op en wij kennen de notificaties en het gevoel dat we overal op moeten reageren. Maar ook onze elektrische auto’s slimme deurbellen en thuis-assistenten laten ons niet ontsnappen aan de digitale dagelijkse sleur. Een verblijf in een luxe villa in de duinen kan hier verandering in brengen. Wil je weten hoe? Lees verder.

luxe villa in de duinen

Een weekend ontsnappen aan de drukte

Een ontspannen verblijf in een luxe villa in de duinen

Het kan ook anders, een weekend ontsnappen aan de drukte van telefoongebruik en het dagelijkse leven brengt veel goeds. Mensen die vaker op hun telefoon zitten zijn immers gevoeliger voor stress volgens onderzoek. Denk eens aan een ontspannen verblijf in een luxe villa in de duinen in een rustgevende omgeving waar niemand je kan storen en hoe opgeladen je je voelt wanneer je weer thuis komt. Heerlijk toch?

Een luxe villa in de duinen huren

Genieten met familie en vrienden

Een luxe villa in de duinen huren

Een luxe villa in de duinen huren om te genieten met familie en vrienden is een goed idee op elk moment van het jaar. In de zomer kun je heerlijk naar het strand op de fiets dus heb je geen gedoe met parkeren. In de herfst maak je verfrissende wandelingen en kom je terug bij een warme haard. In de winter kun je hele dagen koken, je favoriete recepten weer eens uit de kast trekken en genieten met familie en vrienden. Tegen de tijd dat april komt en de zon zich weer kalm aan laat zien is het in de duinen een waar paradijs.

Ook voor sporters is een villa in de duinen perfect

Hardlopen, wielrennen en yoga

Ook voor sporters is een villa in de duinen perfect

Ook voor sporters is een villa in de duinen een perfecte uitvalsbasis. Hardlopen, wielrennen en yoga zijn geweldige activiteiten om in de duinen (of in de ruime tuin die de villa omringd) te voltooien. En ook nog eens goed voor lichaam en geest. Een potje volleybal met je vrienden? Geniet van het samenspel of laat voor eens en voor altijd zien wie er nu écht de beste is. Wij voorzien je van een net en bal, de rivaliteit mag je zelf meenemen. Oh, en voor de kids is er een trampoline.

Op zoek naar een luxe fietsvakantie in het bos? Lees: Luxe fietsvakantie in Nederland.

Na een sportieve dag, of juist niet (wij oordelen niet) kom je tot rust in een omgeving waar je je thuis voelt. Je geniet nog even na van je belevingen met een gezelschap dat belangrijk is voor jou, je voelt je op de juiste plek. Net als thuis maar dan beter.

Genieten van de villa en de bijzonder fijne omgeving

Genieten van de villa en de bijzonder fijne omgeving

Wandelen op het strand, elke dag een rondje in het duingebied

Kim van Weering vertelde over haar verblijf het volgende:

Wát een fijne week hebben we gehad in de Bosvilla. Vijf dagen lang een zalige combinatie van werken, tot rust komen en vooral: heel erg genieten van de villa en de bijzonder fijne omgeving. 2 dagen wandelen op het strand, elke dag een rondje in het duingebied. Ruime slaapkamers met comfortabele bedden, een keuken waar je zo een sterrenmaaltijd kunt bereiden en de serre waar we elke avond bij de knisperende open haard spelletjes speelden: ik had er zo nog een volle week aan vast willen plakken. Maar helaas komt aan al het moois een eind, en ook aan ons verblijf hier. Ik kom graag nog eens terug!

Dus maak een reservering voor een verblijf in de Bosvilla Kennemerduinen en zet je telefoon uit. Geniet van de rust.

Boek nu

Als eerste de beste aanbiedingen?
Als eerste de beste aanbiedingen?

Als eerste op de hoogte zijn van beschikbaardheid, aanbiedingen of nieuwe accommodaties? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.