SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Finest Apartments Grote Hout Aanzicht Grote Houtstraat - Haarlem Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Anegang Boutique Hotel en Appartement Aangezicht van Alys Haarlem Landelijk Bergen Aanzicht woning
  • Luxe fietsvakantie in Nederland

Een fietsvakantie in Nederland is rustgevend en geeft een goed gevoel.

Op luxe fietsvakantie in Nederland

Een fietsvakantie in Nederland is rustgevend en geeft een goed gevoel. Tijdens de fietstocht kun je het mooie landschap bewonderen en overnachten in prachtige accommodaties. In dit artikel gaan we kijken naar hoe jij een onvergetelijke fietstocht kunt beleven langs de mooiste plekken in Nederland.

Ben jij benieuwd hoe een fijne en luxe fietsvakantie door Nederland er uitziet? Kijk dan hieronder voor meer informatie en de beste accommodaties en plekken.

De beste plaatsen voor jouw luxe fietsvakantie in Nederland

Nederland heeft veel moois te bieden, vooral Noord-Holland. Hier vind je veel verschillende landschappen en een hoop leuke steden. Een dagje Amsterdam is bijvoorbeeld een goed idee voor de mensen die houden van de hoofdstad en al zijn pracht en historie.

Zo kun je genieten van de vele musea, parken en dineren bij de beste restaurants. Denk bijvoorbeeld aan het bezichtigen van het van Goghmuseum, het Rijksmuseum of het Anne Frankhuis. Vervolgd met een fietstocht door het Vondelpark, Rembrandtpark of Sarphatipark.

Dit zijn stuk voor stuk fantastische activiteiten tijdens jouw luxe fietsvakantie door Nederland. Daarna kun je ‘s avonds heerlijk tot rust komen in een luxe accommodatie van Alys.

Natuurlijk is er veel meer dan alleen Amsterdam voor tijdens jouw fietstocht door Nederland. Hieronder hebben we daarom nog een aantal leuke en mooie plekken om te bezichtigen.

Haarlem

In Haarlem kun je een dag of zelfs een aantal dagen de stad ontdekken, zo vind je het Frans Hals museum, de St. Bavokerk, het Teylers museum en nog véél meer. Er is veel te zien en je bent niet al te ver van Amsterdam vandaan. Amsterdam ligt namelijk op één uur fietsen van Haarlem en dat is een perfecte afstand voor tijdens een fietsvakantie. Tijdens deze fietstocht kom je langs het Pittoreske Zwanenburg, een mooie locatie voor een kop koffie.

Bekijk boutique hotel Anegang

Landelijk Bergen woonkamer

Bergen

Het dorpje Bergen, wat naast Alkmaar ligt, is een dorp waar je op sommige plekken even terug in de tijd gaat. Met een middeleeuwse uitstraling, de Grote Markt, kerken en musea. Wil je meer weten over Bergen? Lees dan ook eens ‘bezienswaardigheden Bergen’. Bergen is een ideale plek om te overnachten als je houdt van rust en middeleeuwse steden en dorpen.

Bekijk locatie landelijk Bergen

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een prachtige strandplaats die makkelijk per fiets te bereiken is. Zo kun je na een dagje Bergen, Haarlem of Kennemerduinen fijn overnachten en de volgende dag heerlijk aan het strand zitten. De luxe appartementen van Maris hebben alle een prachtig uitzicht over zee en zijn van alle gemakken voorzien.

Bekijk Maris Apartments

Kennemerduinen

Voor mensen die houden van natuur, rust en privacy, zijn de Kennemerduinen een prachtige plek om te bezoeken. Het gebied ligt naast Haarlem en je kunt er gemakkelijk door de duinen en natuur fietsen. Na een fietsavontuur in de duinen en na het ontdekken van de veelzijdige flora en fauna kun je heerlijk opwarmen bij de houtkachel of een gezellig diner voorbereiden in de Bosvilla. Op aanvraag zetten wij (elektrische) fietsen voor je klaar bij de accommodatie.

Ontdek Bosvilla Kennemerduinen

Geniet van Alys Finest

Jouw fietsvakantie in Nederland, met luxe overnachtingen, kan een ontzettende mooie en prettige ervaring worden. Geniet van Alys Finest Accommodations en onze aantrekkelijke verblijven en plan jouw geweldige fietsvakantie door Nederland.

Boek nu

Ontvang onze promoties, arrangementen en unieke nieuwe locaties in je inbox

Als eerste de beste aanbiedingen?
Als eerste de beste aanbiedingen?

Als eerste op de hoogte zijn van beschikbaardheid, aanbiedingen of nieuwe accommodaties? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.