SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Finest Apartments Grote Hout Aanzicht Grote Houtstraat - Haarlem Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Anegang Boutique Hotel en Appartement Aangezicht van Alys Haarlem Landelijk Bergen Aanzicht woning

Luxe vakantiehuis bos

Boek een luxe vakantiehuis in het bos van de Kennemerduinen

In alle seizoenen kun je terecht in dit luxe vakantiehuis in het bos. De winter biedt een mooie gelegenheid om te wandelen of te fietsen en aan het einde van de dag weer heerlijk op te warmen bij de haard. In de zomer kan er buiten worden gespeeld, gesport op een van de sportvelden, worden gebarbecued of simpelweg worden genoten van de zon op het ruime terras. Kortom in elk seizoen is er iets te doen. Speciaal voor gasten die via onze website boeken hebben wij een aanbieding. Lees het artikel voor de aanbieding.

 

Luxe verblijf in het bos

Luxe verblijf in het bos

Luxe verblijf in het bos van de Kennemerduinen

Dit luxe vakantiehuis in de kennemerduinen wordt omringd door bos en heeft 3 slaapkamers, twee badkamers, een ruime zitmaker en een eetkamer. Plek genoeg dus voor een groot gezelschap. Naast het huis staat nog een kleiner huisje dat is ingericht als slaapvertrek met een eigen badkamer, perfect voor een aanvulling op het gezelschap of tijdelijk verblijf voor extra gasten. De badkamers zijn voor uw aankomst altijd voorzien van handdoeken.

Luxe Faciliteiten bosvilla

Faciliteiten bosvilla

Luxe Faciliteiten bosvilla

Het luxe vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en is uitgerust met onder ander een luxe Boretti fornuis met ruime oven, een flinke koelkast, magnetron, vaatwasser, wasmachine en een luxe Nespresso apparaat om koffie te zetten. Niet alleen binnen maar ook buiten staat een keuken, met een barbecue. Buiten bevinden zich ook de sportvelden, namelijk een volleybalveld, voetbalveld en een trampoline. Op deze manier hoef je je geen moment te vervelen.

Veel privacy in het vakantiehuis

Privacy in het vakantiehuis

Veel privacy in het vakantiehuis

De bosvilla biedt voldoende privacy door middel van het omheinde perceel. Je kunt dus echt even alleen met je vrienden of familie tijd door brengen. We bieden gratis wifi aan maar als je echt even offline wilt zijn hoef je daar natuurlijk geen gebruik van te maken.

Jouw hond is welkom in de luxe vakantievilla

Hond welkom in de vakantievilla

Jouw hond is welkom in de luxe vakantievilla

Een vakantie wil je natuurlijk het liefst doorbrengen met je naasten én de hond! Heerlijk uitwaaien, eindeloos wandelen en lekker spelen in een ontspannende omgeving. Honden zijn welkom in het luxe vakantiehuis in het bos. Wij zetten een drinkbakje klaar voor de trouwe viervoeter(s).

Bekijk overige suggesties voor een vakantie met hond.

Speciale boekingskorting

Speciale boekingskorting

Speciale boekingskorting 2022

Speciaal voor gasten die via onze website boeken voor de maand mei, juni of juli hebben wij een aanbieding. Ontvang 250 euro korting bij een reservering van minimaal twee weken. Vermeld tijdens het maken van de boeking in het opmerkingenveld dat je gebruik wilt maken van deze speciale korting.

Boek nu

Als eerste de beste aanbiedingen?
Als eerste de beste aanbiedingen?

Als eerste op de hoogte zijn van beschikbaardheid, aanbiedingen of nieuwe accommodaties? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.