SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Finest Apartments Grote Hout Aanzicht Grote Houtstraat - Haarlem Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Anegang Boutique Hotel en Appartement Aangezicht van Alys Haarlem Landelijk Bergen Aanzicht woning

Familieweekend accommodatie

Een accommodatie huren voor een verblijf met een groep

Op zoek naar een ruime accommodatie voor een gezellig familieweekend? Wij hebben meerdere locaties die perfect geschikt zijn voor een memorabel verblijf met de familie. Wat zijn de eisen aan een accommodatie voor een familieweekend? In onze optiek dat je ook even alleen kunt zijn en privacy hebt. Onze locatie de bosvilla Kennemerduinen bijvoorbeeld heeft voldoende ruimte om je even terug te trekken. Ontdek waarom onze locaties uitermate geschikt zijn voor als familieweekend accommodatie.

Boek nu

Familieweekend accommodatie

Familieweekend accommodatie

De hele familie vermaken op een familieweekend kan een uitdaging zijn. Een accommodatie met ruime faciliteiten kan hierbij goed helpen. Een ruime keuken bijvoorbeeld zodat de ouders kunnen koken, een groot speelveld met trampoline voor de kids, een barbecue om buiten te kunnen grillen. Bij de Bosvilla Kennemerduinen is dit allemaal inbegrepen. Dit maakt het een perfecte familieweekend accommodatie.

Bekijk de bosvilla

Groepsaccommodatie familie

Groepsaccommodatie familie

Families bestaan uit verschillende groepsformaten. Kom je met een kleinere groep dan is bijvoorbeeld Maris Apartments erg geschikt als accommodatie. Op deze locatie in Egmond aan Zee met uniek uitzicht over zee hebben alle appartementen meerdere slaapkamers. Zo kun je met het gezin als een groep in een appartement. Bestaat de familie uit bijvoorbeeld vier gezinnen dan kun je er voor kiezen om vier appartementen te huren. Bestaat de familie uit een grote groep? Dan is de Bosvilla een erg mooie en ruime groepsaccommodatie voor de familie.

Bekijk locaties

Vakantiehuis groepsaccommodatie

Vakantiehuis groepsaccommodatie

Landelijk Bergen is een modern en ruim vakantiehuis. Ben je op zoek naar rust met de familie of vrienden? Kies dan voor dit mooie vakantiehuis als groepsaccommodatie. Ook wanneer je graag een fietstocht maakt met de familie, je vrienden of collega’s. Bezoek bijvoorbeeld het centrum van Bergen, deze unieke plaats die veel schilders heeft geïnspireerd. Of pak de fiets naar Alkmaar en ontdek het oude centrum en geniet van een heerlijke lunch of diner in een van de vele restaurants. Landelijk Bergen is een groepsaccommodatie vakantiehuis midden in de weilanden met rustgevend uitzicht.

Bekijk Landelijk Bergen

Boek nu

Fiets je graag? Bekijk ook luxe fietsvakantie in Nederland.

Ontvang onze promoties, arrangementen en unieke nieuwe locaties in je inbox

Als eerste de beste aanbiedingen?
Als eerste de beste aanbiedingen?

Als eerste op de hoogte zijn van beschikbaardheid, aanbiedingen of nieuwe accommodaties? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.