SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Finest Apartments Grote Hout Aanzicht Grote Houtstraat - Haarlem Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Anegang Boutique Hotel en Appartement Aangezicht van Alys Haarlem Landelijk Bergen Aanzicht woning
  • Fietsvakantie in Nederland

Fietsvakantie in Nederland

Ontdek nieuwe bestemmingen

Ontdek nieuwe bestemmingen in Nederland en beleef een onvergetelijk avontuur. Fietsen geeft een gevoel van vrijheid en is ook nog eens goed voor je. De fiets geeft de mogelijkheid om langere tochten te maken om écht op nieuwe plekken te komen. Eenmaal terug van de fietstocht kun je heerlijk ontspannen in een van de fijne accommodaties van Alys.

Verblijf op de mooiste plekken in Nederland tijdens jouw fietsvakantie

Naast dat er dus veel te zien is, heb je een accommodatie nodig. Bij een verblijf in een van de locaties van Alys kun je elke dag na een luxe overnachting weer fris op pad.

Wij hebben een aantal steden geselecteerd waar jij met je gezelschap comfortabel kunt overnachten en genieten van de omgeving. De locaties liggen in Noord-Holland, maar je kunt vanuit deze plekken uitstekend door het prachtige Nederland fietsen.

Jouw fietsvakantie in Nederland, met luxe overnachtingen, kan een ontzettende mooie en prettige ervaring worden. Ontdek bij Alys de mooiste accommodaties en plan jouw geweldige, luxe fietsvakantie in Nederland.

Ontdek onze arrangementen

Maak je verblijf nóg leuker

Anegang Boutique Hotel

Fietsvakantie

Lees onze blog over een fietsvakantie. Ons hotel is zeer geschikt als je een combinatie wilt van natuur en stad!

Lees blog
Maris Apartments

25% korting op een elektrische fiets

Huur tijdens een verblijf bij Maris Apartments elektrische fietsen en ontdek de omgeving.

Voorwaarden
Als eerste de beste aanbiedingen?
Als eerste de beste aanbiedingen?

Als eerste op de hoogte zijn van beschikbaardheid, aanbiedingen of nieuwe accommodaties? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.