SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Finest Apartments Grote Hout Aanzicht Grote Houtstraat - Haarlem Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Anegang Boutique Hotel en Appartement Aangezicht van Alys Haarlem Landelijk Bergen Aanzicht woning

Bestemmingen

Een accommodatie op een unieke plek, dat  is het uitgangspunt voor het hele aanbod van Alys Finest. Buiten in de natuur of midden in het hart van een stad. Door de diversiteit van onze accommodaties en bestemmingen kan je altijd terecht voor een verblijf passend bij jou wensen. Bekijk onze bestemmingen en ontdek welke accommodatie het beste bij je past.

Afrika

Een land met spectaculaire landschappen: van dichte bossen, ruige bergketens en een mediterraan landschap met wijngaarden, tot (semi-)woestijn en uitgestrekte savannes waar het dierenrijk zich aan u toont. Zuid-Afrika staat bekend om zijn extravagante verzameling aan kleine en grote wilde dieren. Zeer bijzonder dat wij in dit land je een prachtige locatie kunnen aanbieden. Bekijk ons aanbod.

Meer informatie

Bergen (NH)

Bergen is een prachtig dorp gelegen aan het bos en bij het strand van Bergen aan Zee. Met in het centrum van Bergen de prachtige Ruïnekerk en daaromheen gezellige terrasjes, restaurants en vele boetiekjes. Eén brok kunst, cultuur en natuur. Bekende steden liggen in de buurt. Nieuwsgierig naar onze locaties in dit dopje?

Meer informatie

Haarlem

Een gezellig historisch centrum, beroemde musea, winkels, restaurants en het strand om de hoek.
Je kunt hier heerlijk dwalen door kleine straatjes langs historische panden. Eigenlijk is het onmogelijk om je in deze stad te vervelen, maar wil je toch meer ontdekken dan is het een perfecte uitvalsbasis voor oa. Amsterdam, Bloemendaal en Zandvoort. Haarlem is de ideale stad voor een zakelijk of vrijetijdsverblijf.

Meer informatie

Kennemerduinen

De ideale verbinding tussen stad, strand en natuurgebied. Nationaal Park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Een gebied waar planten, dieren en mensen zich welkom voelen.
IJmuiden is een havenstad in Noord-Holland op steenworp afstand van Amsterdam. Het biedt verassend veel of brengt je door de centrale ligging in andere delen voor uitstapjes. Bekijk ons aanbod.

Meer informatie

Egmond aan Zee

Dit vissersdorp wordt gekenmerkt door de grote witte vuurtoren, het prachtige brede strand met haar zeven strandpaviljoens en het gezellige dorp met restaurants, terrassen en diverse winkels. De braderie die ’s zomers elke woensdagavond in het centrum te vinden is, wordt druk bezocht door zowel de lokale bevolking als door toeristen. Bekijk onze locaties in Egmond aan Zee voor een strandvakantie in Nederland waar het je aan niets ontbreekt.

Meer informatie
Als eerste de beste aanbiedingen?
Als eerste de beste aanbiedingen?

Als eerste op de hoogte zijn van beschikbaardheid, aanbiedingen of nieuwe accommodaties? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.