SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Finest Apartments Grote Hout Aanzicht Grote Houtstraat - Haarlem Anegang Boutique Hotel en Appartement Aangezicht van Alys Haarlem

Haarlem

Een gezellig historisch centrum, beroemde musea, winkels, restaurants en het strand om de hoek. Je kunt hier heerlijk dwalen door kleine straatjes langs historische panden. Eigenlijk is het onmogelijk om je in deze stad te vervelen, maar wil je toch meer ontdekken dan is het een perfecte uitvalsbasis voor oa. Amsterdam, Bloemendaal en Zandvoort. Haarlem is de ideale stad voor een zakelijk of vrijetijdsverblijf.

Finest Apartments Grote Hout

Onze nieuwe locatie in Haarlem sinds 2023. De perfecte uitvalsbasis voor een zakelijk of privé verblijf in het centrum van Haarlem. Alles is aanwezig in de zes stadsappartementen.

Meer informatie

Anegang Boutique Hotel en Appartement

Alle vrijheid van thuis met de service van een hotel in hartje Haarlem. Op deze unieke accommodatie check je zelf in via ons digitale platform. Zo heb jij de vrijheid om je dag helemaal in te vullen zoals je zelf wilt.

Meer informatie
Als eerste de beste aanbiedingen?
Als eerste de beste aanbiedingen?

Als eerste op de hoogte zijn van beschikbaardheid, aanbiedingen of nieuwe accommodaties? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.