SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Finest Apartments Grote Hout Aanzicht Grote Houtstraat - Haarlem Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Anegang Boutique Hotel en Appartement Aangezicht van Alys Haarlem Landelijk Bergen Aanzicht woning

Alys Finest Accommodations

Net als thuis, maar dan beter

De fijnste accommodatie betekent voor iedereen iets anders. Of je nu alleen bij ons komt, met jouw partner, je gezin, met een groep vrienden of de hele familie. Uitgangspunt voor het hele aanbod van Alys Finest is hedendaagse kwaliteit en comfort. Jij bevindt je altijd op een mooie locatie in een unieke accommodatie, voorzien van alle gemakken.

Over Alys finest accommodations

Over ons

‘Accommodaties verhuren en beheren vanuit het hart’, dat was het uitgangspunt van Alys Finest met de opening van Maris Apartments in Egmond aan Zee. Ondertussen is ons aanbod gegroeid met meer fantastische accommodaties, waarvan alles in eigen beheer. We zijn al bezig om nog meer accommodaties volledig naar onze standaard te ontwikkelen en toe te voegen aan Alys Finest.. Deze persoonlijke opzet en service zorgt ervoor dat we jou als gast een extra bijzondere ervaring kunnen geven. Huuraccommodaties waar jij je thuisvoelt: dát is Alys Finest.

Comfort & kwaliteit bij Alys Accommodations

Comfort & kwaliteit

In al onze accommodaties voel jij je comfortabel en ontspannen door de exclusieve service die je ontvangt. Aan elk detail is gedacht: van hoge kwaliteit linnen en comfortabele bedden tot goede gordijnen en zachte handdoeken. Je vindt op onze locaties verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris, supersnelle wifi en indien de locatie het toelaat een volledig uitgeruste moderne keuken met al het benodigde materiaal. Door de samenwerking met de beste interieurspecialisten hebben alle ruimtes een warme stijl, zodat jij je meteen thuisvoelt.

Goed onderhoud en 24 uur per dag support

Goed onderhoud en 24 uur per dag support

Een goed opgeleid team zorgt ervoor dat alle ruimtes in de accommodaties schoon en verzorgd zijn, en dat alles goed functioneert. Van tot in de puntjes onderhouden buitenruimtes en gebouwen tot hygiënisch schone badkamers en douches. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar mocht er toch iets aan je wensen ontbreken. Bij Alys Finest is jouw ervaring echt bijzonder: “Je voelt je niet thuis, je voelt je nog veel beter”.

Ontvang onze promoties, arrangementen en unieke nieuwe locaties in je inbox

Als eerste de beste aanbiedingen?
Als eerste de beste aanbiedingen?

Als eerste op de hoogte zijn van beschikbaardheid, aanbiedingen of nieuwe accommodaties? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.