SLUITEN SLUITEN

Waar wilt u reserveren?

Finest Apartments Grote Hout Aanzicht Grote Houtstraat - Haarlem Maris Apartments Aangezicht Maris Apartments - Egmond aan Zee Bosvilla Kennemerduinen Aangezicht van de Bosvilla in de Kennemerduinen Anegang Boutique Hotel en Appartement Aangezicht van Alys Haarlem Landelijk Bergen Aanzicht woning
  • Onbezorgd genieten van een strandvakantie in Nederland met Alys Accommodations

Strandvakantie Nederland

Onbezorgd genieten van een strandvakantie in Nederland

Buiten genieten van de zilte zeelucht, binnen genieten van alle luxe. Het kan op onze locatie Maris Apartments in Egmond aan Zee. De wind in je haren, een wandeling door de duinen, een rustgevende zonsondergang of juist op een ligbed genieten van de zon? Laat de indrukwekkende omgeving op je inwerken, en geniet binnen gewoon verder dankzij het adembenemende uitzicht op zee. Bekijk onze locatie voor een strandvakantie in Nederland waar het je aan niets ontbreekt.

Ontdek onze arrangementen

Maak je verblijf nóg leuker

Maris Apartments
Strandvakanties - genieten op het strand

Strandvakanties

De wind in je haren, een wandeling door de duinen, een rustgevende zonsondergang of juist op een ligbed genieten van de zon?

Bekijk ons aanbod
Als eerste de beste aanbiedingen?
Als eerste de beste aanbiedingen?

Als eerste op de hoogte zijn van beschikbaardheid, aanbiedingen of nieuwe accommodaties? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.